Wonderful Indonesia

Bron: Wonderful Indonesia

Over Likupang gesproken, deze plek heeft natuurlijk veel verborgen paradijzen die op je bucketlist moeten staan. Likupang ligt op het puntje van de provincie Noord-Sulawesi en heeft prachtig en betoverend panorama. Een van de toeristische attracties die je in Likupang kunt bezoeken is Paal Beach. Het heeft zeer helder turquoise water, je kunt zelfs vanaf de boot de koraalriffen in de zee zien!

Paal-strand in één oogopslag

Paal Beach is een van de toeristische attracties in Likupang, Noord-Sulawesi. Als u hier een bezoek brengt, vindt u een strand met strengen schoon wit zand aan de kustlijn en een prachtig turquoise zee-achtig kristal. Voor zonsondergangjagers is Paal Beach de beste plek om van de zonsondergang te genieten. Genieten van de zonsopgang en zonsondergang met roodachtige golven die eruitzien als rollen wit papier is zeker het beste moment dat je op dit strand kunt beleven.

Hoewel nog relatief nieuw, zijn de faciliteiten van Paal Beach voldoende. Enkele van de faciliteiten die op dit strand kunnen worden verkregen, zijn huizen op palen voor aanbiddingsactiviteiten, toiletten en voldoende parkeergelegenheid. Niet tevreden alleen genieten van het strand, u kunt ook genieten van verschillende andere activiteiten op Paal Beach. Van zonnen tot culinair genieten bij de kraampjes rond het strand, het wordt zeker een spannende bezigheid.

Interessante activiteiten op Paal Beach

1. Ontspan op Paal Beach

Een bezoek aan Paal Beach, natuurlijk, ontspannen op schoon wit zand is iets wat je echt kunt doen. Wil je zonnebaden? Jij kan! Genieten van de zon terwijl u geniet van de schoonheid van het strand, kan u tijdens de vakantie ontspannen. Het nachtzicht is niet minder geweldig. U kunt de met sterren bezaaide hemel zien wanneer u ‘s avonds op het strand ontspant. Kom op, ontdoen van alle lasten van je geest op Paal Beach!

2. Geniet van zonsopgang en zonsondergang

Op een paradijselijke toeristische plek zijn en natuurlijk van het uitzicht kunnen genieten van zonsopgang tot zonsondergang, is een pluspunt dat je kunt krijgen op Paal Beach. Het uitzicht op zonsopgang en zonsondergang gecombineerd met kristalhelder zeewater zal zeker heel mooi zijn! Vergeet niet dit moment vast te leggen met je camera, oké! Je foto’s zullen zeer Instagrambaar zijn!

3. Observeren van de activiteiten van nabijgelegen vissers

Op het strand vind je veel vissersboten die tegen je aan leunen. Op dit strand kunt u de activiteiten van vissers observeren. De vis die door de vissers wordt gevangen, wordt meestal op de markt verkocht of bij kraampjes op het strand verkocht. U kunt foto’s maken van de activiteiten van vissers die voor anker liggen op het strand of midden in de zee drijven. Je foto’s zullen vast heel gaaf zijn!

4. Culinair genieten bij Warungs Around the Beach

Bij Paal Beach kun je tegen een huurprijs van IDR 100.000 ook een prieel of onderdak huren om dingen te stallen. Hier kunt u ook gegrilde vis bestellen met een zeer frisse smaak omdat de vis rechtstreeks afkomstig is van de vangst van lokale vissers. Naast gegrilde vis kun je ook gebakken bananen en koude dranken bestellen. Wow, moet wel heel cool zijn he?

5. Watersporten, moet echt leuk zijn!

Naast zwemmen is watersport de meest opwindende activiteit die je op Paal Beach kunt proberen. Met een vergoeding van IDR 25.000 per persoon, kun je de adrenaline-sensatie van watersporten al voelen met de Banana Boat en UFO Boat. De snelheid van de speedboot die Banana aantrekt en de UFO-boot in de zee geeft je het gevoel dat je boven de blauwe golven vliegt. Hoe dan ook, het is zonde als je de sensatie van watersport niet probeert op Paal Beach!

Manieren om naar Paal-strand te reizen

Om bij Paal Beach te komen, moet je 1-2 uur rijden van Manado City. Als u met het openbaar vervoer reist, duurt het ongeveer 2-3 uur om te reizen. Als u gebruik maakt van het openbaar vervoer, kunt u bij aankomst op de Likupang-terminal gebruik maken van een motortaxi rond de terminal. Ongeveer 300 meter van de splitsing in Marinsow Village vindt u een bord naar Pal Beach. U hoeft slechts 2,5 kilometer rechtsaf te slaan om bij de locatie te komen.

Tijdens de reis kunt u aan weerszijden van de weg genieten van het uitzicht op het typische platteland van Minahasa. Wanneer je aankomt op de locatie Paal Beach, passeer je een door bewoners gemaakt portaal om het toegangsbewijs te betalen. Vanaf de parkeerplaats hoeft u slechts 15 minuten over de asfaltweg. Ook al is het een beetje ver, maar de uitzichten waarvan je kunt genieten, zijn de moeite waard om bij Paal Beach te komen. Bij aankomst wordt u meteen begroet met een geweldig uitzicht!

Wonderful Indonesia

Je kunt je voorstellen hoe mooi Paal Beach is, toch? Ga je gang planning voor een vakantie naar Likupang. Vergeet niet langs te gaan bij een rij andere stranden. U kunt aanbevelingen zien op de website van Wonderful Indonesia.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *