Wonderful Indonesia

Bron: Wonderful Indonesia

De Borobudur-tempel is de juiste bestemming voor diegenen onder u die van Indonesische historische bezienswaardigheden houden. Je kunt met je gezin de schoonheid van de tempel zien die zich in Borobudur, Magelang bevindt. Borobudur ligt ook dicht bij de stad Jogja, dus naast het bezoeken van deze tempel, zou de volgende bestemming Jogja of Malioboro kunnen zijn.

De tempel, die ook dienst doet als boeddhistische tempel, heeft een piramide-achtige vorm die bestaat uit stenen die stevig staan ​​zonder te worden bedekt met cement. Er wordt gezegd dat de stenen van deze tempel alleen door eiwitten aan elkaar zijn gelijmd. De unieke geschiedenis en vorm die er glad uitziet, zorgen ervoor dat lokale en buitenlandse toeristen naar de Borobudur-tempel komen. Om het voor hen gemakkelijker te maken om de tempel te bereiken, kunnen ze een hotel huren in de buurt van de Borobudur-tempel.

Voor degenen onder u die niet weten welk hotel u wilt huren rond de Borobudur-tempel, dit artikel bespreekt enkele van uw favoriete hotels in de vorm van pensions, villa’s, pensions of hotels die unieke en andere voordelen hebben. Voor degenen onder u die backpackers zijn of op vakantie willen met familie en familie: hier zijn 10 hotels in de buurt van Borobudur Temple:

1. Hotel Bhumi Sambhara

Dit hotel, gelegen aan de Jalan Badrawati Gang Musholla, Borobudur, ligt direct ten oosten van de Borobudur-tempel. Ook de aangeboden prijzen variëren, vanaf Rp. 50.000,- voor een tweepersoonskamer met eigen badkamer, een prijs van Rp. 60.000,- voor een tweepersoonskamer met en-suite badkamer, een prijs van Rp. 100.000 voor een familiekamer voor maximaal 4 personen met een eigen badkamer en de prijs is Rp. 150.000,- voor een eenpersoonskamer met AC kamer en eigen badkamer. Best zakvriendelijk, toch?

Dit hotel is perfect voor degenen onder u die een hotel willen vinden in de buurt van de Borobudur-tempel met goedkope huurprijzen. Voor meer informatie over prijswijzigingen of andere hotelfaciliteiten kunt u bellen met (0293) 788205.

2. Hotel Lotus 1 pension en restaurant

Dit hotel ligt aan Jalan Medang Kamulan 2, Borobudur. Met andere woorden, dit hotel ligt recht tegenover de Borobudur-tempel. Een zeer strategische plek met zeer betaalbare prijzen maakt binnenlandse en buitenlandse toeristen geïnteresseerd om het te huren.

Hotel Lotus 1 Guest House and Restaurant beschikt over voldoende faciliteiten, zoals restaurants, internetcafés en parkeerplaatsen. De soorten kamers die u kunt huren voor een prijs van Rp. 70.000,- voor eenpersoonskamers met ventilatorfaciliteiten en en-suite badkamers of tweepersoonskamers met prijsvariaties, namelijk Rp. 160.000 voor niet-AC kamers en Rp.260.000,- voor kamers met AC. Voor reserveringen kunt u bellen met (0293) 788281.

3. Ardian Hotel Borobudur

Het hotel, dat ten noorden van de Borobudur-tempel ligt, biedt zeven kamers en voldoende parkeergelegenheid. Hoewel dit hotel geen ontbijt verzorgt voor verblijvende gasten, heeft dit hotel een strategische ligging met eetstalletjes, zodat toeristen toch gemakkelijk het dichtstbijzijnde restaurant kunnen bereiken.

Het hotel, gelegen aan de Jalan Pramudyawardani Janan 7/49, Borobudur, heeft een huurprijs van Rp. 150.000,- voor kamers met televisie, ventilatoren en eigen badkamer en voor kamers met een prijs van Rp. 350.000,- worden vervangen door AC. Voor meer informatie kunt u bellen met (0293) 788411 of handphone +6281392131117.

4. Rajasa Hotel Borobudur

Rajasa Hotel Borobudur ligt op slechts 0,5 km van de Borobudur-tempel. Het hotel is gehuld in een zeer dikke Javaanse sfeer die wordt weerspiegeld door het interieur en de inrichting van de hotelkamers. Elke kamer wordt gefaciliteerd door televisie en internetaansluiting.

Het hotel, dat zich op Jalan Badrawati No. 2, Borobudur bevindt, kost Rp. 200.00,- voor standaard dubbel type met ventilator. Als u met een groot gezin op vakantie wilt naar de Borobudur, kunt u een deluxe tweepersoonskamer bestellen voor IDR 400.000 of een speciale familiekamer voor IDR 450.000. Voor reserveringen kunt u bellen met (0293) 788276.

5. Eloprogo Art House Magelang

Dit hotel in de buurt van de Borobudur-tempel bevindt zich in het dorp Bejen Wanurejo, Borobudur. Alleen al vanwege de naam biedt Eloprogo Art House een hotel dat samenwerkt tussen kunst, schoonheid en de natuurlijke schoonheid van Magelang. Om deze reden biedt het hotel ook schilderlessen, yoga en rondleidingen naar lokale dorpen voor bezoekende toeristen.

De toegang tot de Borobudur-tempel vanaf het hotel duurt slechts 15 minuten met de auto. Dit hotel kost IDR 250.000 voor een eenpersoonskamer met een gedeelde badkamer, IDR 500.000 voor het standaard tweepersoonskamer en IDR 500.000. 750.000,- tot Rp.1.000.000,- voor type bungalow. Voor reserveringen kunt u bellen met 081230403371.

6. Cempaka Villa Borobudur

Dit hotel ligt aan de Jalan Badrawati Dusun Ngaran Lor No 1, Borobudur. Het duurt slechts 5 minuten lopen om de Borobudur-tempel te bereiken. Omdat het een villa is met meerdere joglo’s, heeft Cempaka Villa Borobudur een tuin en een mooie en rustige sfeer.

Dit hotel in de buurt van de Borobudur-tempel biedt een groot aantal faciliteiten, zoals douches in de badkamer, bahthub, autoverhuur, pendeldienst naar de luchthaven, spa en massage, reisplanning en dagelijkse schoonmaakdiensten. Voor kamerverhuur kost dit hotel Rp. 472.000,- voor een superior tweepersoonskamer is de prijs Rp. 552.000,- voor een deluxe driepersoonskamer en een prijs van Rp. 586.500,- voor standaard tweepersoonskamer met balkonfaciliteiten. Voor reserveringen kunt u bellen met het nummer (0293) 789033.

7. Amrta Guest House

Het hotel, gelegen aan Jalan Badrawati Magelang, Borobudur, biedt een prachtig en verfrissend uitzicht op de rijstvelden. Amrta Guest House heeft een lage prijs van Rp. 550.000,- voor Deluxe type kamer. De belangrijkste faciliteit van dit pension is een buitenzwembad.

Wonderful Indonesia

Om bij de Borobudur-tempel te komen, hoeft u slechts 700 meter van pension Amrta te reizen. Voor reserveringen kunt u bellen met +6281336027320.

Zorg ervoor dat je in een hotel verblijft dat bij je budget past. Voor informatie rondleidingen rond de Borobudur-tempel, kunt u deze zoeken op de website van Wonderful Indonesia.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *